Garmland Guld & Sivler KatrineholmGarmland Guld & Sivler KatrineholmGarmland Guld & Sivler KatrineholmGarmland Guld & Sivler Katrineholm

Lång erfarenhet, hög utbildning

Till oss är alla välkomna, stora som små, gammal som ung.

Företaget startade 1934 och vi är idag 2 st medarbetare. Vi är högt utbildade guldsmeder, jag Johanna i tredje generationen. Företaget var grundat av min morfar Helge Garmland 1934. Min mamma Inga Garmland gav sitt gesäll prov 1971, senare mästarbrev. Jag har gått som lärling hos morfar och mamma, varvat med tekniska guldsmeds högskolan i Köpenhamn. Under nio års tid arbetade jag som mästerguldsmed i Australien och har även utbildat lärlingar och varit högst ansvariga huvuddesigner baserat på min förmåga att framföra skandinavisk design.

Våra Kunder

Alla kan komma till oss! Eftersom att vi inte har ett stort lager med varor blir våra tjänster mycket prisvärda. Vi arbetar i alla material och ritar ofta tillsammans med kunden. Våra smycken blir alltid unika då vi ej massproducerar. Vi graverar till företag, tillverkar tack gåvor mm. Vi har F-skattesedel och fakturerar. Vi tar även mot betalkort.

Var håller vi till?

Vi jobbar i Godsmagasinet i Katrineholm, en byggnad med gamla anor, en fantastisk ateljé. Vi har även utvecklad teknologi genom internet och skype mm så som kund går det att få våra skapelser över hela världen.

Garmland Guld & Silver i Katrineholm